Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykovácsi blog. Határtalanul, de a határokon belül maradva. Kibeszélő.

Zord idők

Hódmezővásárhelyen megbukott a Hont-terv

Egyet jobbról, egyet balról, K.O. A demokrácia kis ünnepe, nagy pofonnal.

2018. február 26. - zord íjász

Mottó 1. : "Nicht beszáren!" (családi hagyaték)

Mottó 2. : "A demokrácia akkor hal meg, amikor megszűnik a hitünk benne." ( Padme Amidala szenátor, Star Wars, Baljós árnyak)

Nem dumálták meg a választók fejét. index / fotó: Huszti István

Szar ügy, fiúk.

1. Ez a gyorseszű, kurva blogger lelőtte a poénomat. Ezt akartam beletenni a címbe én is.

2. Ja, és Bandi, Hódmezővásárhely polgárai téged is elküldtek a picsába. És mindenki mást is, aki otthonmaradásra, bojkottra buzdít, és akarva-akaratlanul az apátiát, a közönyt, a beletörődést propagálja.

3. Le a kalappal az egész város előtt. Mindenki előtt, aki elment szavazni. Azok előtt pedig főleg, akik ilyen keményen felmutatták a piros lapot.

4. Meghurcolták, megrágalmazták, köpködték, besározták...és mégis irgalmatlanul leverte őket. A híveit, a támogatóit, hétköznapi magánembereket raktak céltáblára, nyilvánosságra hozták a nevüket, és a narancstálibok azt is meglebegtették finoman, hogy befenyítik a várost, ha a polgárok nem szavaznak helyesen. Néztem tegnap este a tévében, élőben a győztest: európaiságból is leiskolázta az ellenfeleit. Túltoltátok az Anyád kampányt, fiúk. A papnak ehhez semmi köze, ő majd lejátsza ezt Istennel meg önmagával.

5. A propagandisták hülyét csináltak magukból, és még szegény Bayer Zsolt sem érti mi történhetett, de ő legalább nem csinál úgy, mintha a választók nem rúgták volna tökön centrális erőtéren a fideszt.

6. A vereség oka? Ok, az van bőven. Kormányzati arrogancia, pökhendiség, erőszakosság. Primitív politikai durvaság. Gátlástalanság. Morális, erkölcsi, szellemi züllés...a sor végtelen, és narancsszínű.

7. De ami mindent visz: nem kéne lopni, fiúk. Se nyíltan, se titokban, se sötétben, se LED-fényben.

2018. Április 8.-án, menj el szavazni.

A bejegyzés trackback címe:

https://zordidok.blog.hu/api/trackback/id/tr4113699440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása