Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykovácsi blog. Határtalanul, de a határokon belül maradva. Kibeszélő.

Zord idők

Covidea

Csak egy kérdés Nagykovácsi megválasztott képviselőihez. Csak egy ötlet. Csak egy idea.

2020. november 11. - zord íjász

35303665_89f8047a0714e31b0886ca12b5721405_wm.jpg

Vasszigor lesz. A valóság nem tűri a töketlenkedést tovább. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI /közvetlen forrás: Index)

Ezt a levelet ma reggel 8 órakor küldtem el az összes képviselőnek.

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Alpolgármester Asszony!

Tisztelt Alpolgármester Úr!

Tisztelt Képviselő Hölgyek és Tisztelt Képviselő Urak!

Tisztelt Jegyző Úr! (bár önt ez kevéssé érinti, mert nincs ráhatása közvetlenül a dologra, de mint a hivatal öklének, nyilván számít a véleménye és a szakértői meglátása a lehetséges intézkedések témájában)

 

Nem untatnám önöket a részletekkel, de pusztán a levél tartalmának értelmezéséhez nélkülözhetetlen adalékul, muszáj idéznem ezt a nyelvezetében illiberális –tehát korhű– szösszenetet. Egy héttel ezelőtt megjósoltam, hogy ez fog történni, itt, ebben a félázsiaiaknak és piros pöttyös seggűeknek szóló posztban.

És tegnap meg is történt: a közterületen is kötelező lesz a maszkhasználat...egyelőre csak a nagyobb településeken, de az önkormányzatok már most szabad kezet kapnak néhány kérdésben, saját hatáskörben.

A kérdés csak az, hogy vajon mennyien fertőződtek meg ezalatt az egy hét alatt is az utcákon, közterületeken? Mert ezzel az intézkedéssel kellett volna kezdeni. Már az első hullámban. Központilag.

De ez az én ajándékom ismét: ha a szakértők jóslatai valóra válnak a várható megbetegedések és az ütem vonatkozásában, hamarosan a kisebb településeken is kötelezővé teszik a maszk utcai viselését. Persze akkor már megint későn.

Lenne nekem egy egyszerű kérdésem önökhöz, ha már zsebre rakják az adófizetők kínnak vérrel, gyötrelemmel leadózott pénzét.

Nem szeretnének valamit csinálni a helyi covid-kezelés tárgykörben, itt, Nagykovácsiban? Másképpen: A Nagykovácsi Önkormányzat mikor fog csinálni is valamit érdemben a helyi járványkezelés terén? Saját hatáskörben? Saját maga? Központi direktíva nélkül?

Mert azt értem, hogy kényelmesen elüldögélnek a testületi-ülések langyos és kellemes közegében, és visszaböfögik a facebookon a késve megérkező központi utasításokat, és azt is értem, hogy lassan értelmét veszítette az önkormányzatiság e kies hazában, de talán még maradt valami szerény mozgásterük Önöknek is.

Az iskolák a járvány gócpontjai. Az egyik. Sok ember, sok gyerek, sok kontakt.

Harmadik ajándék, és ezt is már augusztus óta mondom: az iskolákat, színházakat, kollégiumokat is bezáratja a kormányzat, jön az országos lockdown (így lett) és így vagy úgy még megpróbál széllel szembe pisilni dr. Orbán Viktor, mindannyiunk kedves Miniszterelnöke, de aztán az alsó tagozatos iskolákat is be fogja záratni. Tudom, hogy vannak itt komoly hatásköri gondok, de talán nem ártana némi tökösséget és proaktív magatartást tanúsítani ez ügyben, kedves címzettek. Talán érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy nem tudnának-e önök elébe menni a folyamatoknak és képviselői indítvánnyal élni az ügyben, hogy végre helyben is mutasson a testület némi kezdeményező-készséget. Esetleg egy kérdést megfuttatni, hogy nem kéne-e lépni valamit.

Mondjuk utcai maszk használat és az iskola/óvoda/Öregiskola/Önkormányzat/egyéb Önkormányzati Intézmények bezárás/korlátozás ügyben, vagy  valamiféle beavatkozást a kontaktok számának lehetséges csökkentésében ezek területén.

Nagy balhé lenne belőle? Az. Óriási. Tombolnának a szülők. Mi lesz a gyerekekkel, hova rakjam, mit csináljak velük napközben? Vér folyna. Mindenki verné az asztalt. Gyűlnének az önök politikai/emberi ellenfelei a közösségi oldalakra, mint az éji vad. Nem csak ők.

De persze az óvónőkért, tanárokért, dolgozókért nem kár. Látjuk, hogy a PDSZ hogy üti a vasat. Önöknek is ütni kéne. De legalább egy vitát megérne. Egy beszélgetést, egy nyílt eszmecserét a testületben. Nem levelezést a háttérben. Nem zárt ülést. Nem szarmaszatolást. És akkor önök lehetnétek az okosok, akik előre látták és előre gondolkoztak.

De én csak egy egyszerű polgár vagyok, önök a felkent nagytudásúak, akik csípőből is ismerik a dörgést.

Érdemes lenne finoman megpendíteni ezt a dolgot maguk között és/vagy az Istenadta nép felé, hogy mi a véleménye/mi lenne a véleménye  akárkinek/bárkinek, akit érint (intézményi dolgozóknak) a helyi covid intézkedésekkel kapcsolatban, amennyiben önök ilyesmire vetemednének. Nem kéne-e esetleg netalántán végre megdolgozniuk a pénzükért ebben az ügyben. Legalább egy vita, egy eszmecsere erejéig. 

Saját pénzből letesztelni mindenkit, az intézményekben, basszák meg, ott, ahol a kormányzati intézkedés nincs jelen (iskolai tanárok, ugye, de mikor kerülnek sorra?) Kerül, amibe kerül. Megcsinálni. Csinálni valamit. (most, hogy ezrével fekszenek a kórházi ágyakon a betegek, az egészségügy az összeomlás szélén áll, a kukásokat is felveszik segédszemélyzetnek, és egy ápoló a 8 helyett 25 betegért felel, azonkívül ezrével kapják el a vírust és nem csak ez, hanem a depresszió is járványként terjed közöttük, 100 feletti/közeli a napi halálozások száma, és ezrek halálával kalkulálnak, köpök arra, hogy Önöknek tetszik-e ez a tónus)

Üdvözlettel és ettől függetlenül Jó Egészséget!

Mindent tudnak.

u.i. Ezt a levelet viszontláthatják a blog felületén is. És a válaszukat is felrakom. Bármi is lesz az. Akár egyenként, ugyanabba a posztba. Garantáltan nagy sikere lesz, higgyék el. Értek hozzá.

2020. November 16. 16.30.

Tisztelt Kósa-S. Péter!

Tájékoztatom, hogy Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata a törvényi kereteken belül mindent megtesz annak érdekében, hogy lassítsa a koronavírus járvány terjedését. Amennyiben követi az Önkormányzat és a polgármesteri Facebook oldalak híreit, tájékozódhat az intézkedésekről és a korlátozásokról.

Levelében több témakörben nyitott kapukat zörget, hiszen az önkormányzati gyermekintézmények dolgozóinak (86 fő) tesztelése a múlt héten megtörtént, a hivatal és az Öregiskola dolgozóinak tesztelése a holnapi napon történik. Emellett intézményeink dolgozói lehetőséget kaptak influenza elleni oltásra is, amit az igénylők már meg is kaptak. Időközben az Öregiskola kapuit bezártuk és minden rendezvény, közösségi esemény megtartását töröltük. A közterületi maszkviselés szabályairól ajánlást tettünk a lakosság felé, mivel kötelezésre nincs kellő felhatalmazásunk. A Polgárőrséget felkértük a szabályok betartásának helyben történő ellenőrzésére és a be nem tartókkal szembeni intézkedésre.

Tájékoztatom továbbá, hogy a jövőben hasonló stílusban íródó leveleire nem fogok válaszolni, csak azokra, amelyek a minimális tisztelet jegyében születnek. Az írásában használt közönséges stílust betudom a pandémiás körülmények miatti érthető szorongásának, de kérem, a továbbiakban igyekezzen ettől tartózkodni.

Megértését köszönöm.

Üdvözlettel,

Kiszelné Mohos Katalin

polgármester

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat, 2094 Nagykovácsi, Kossuth L. u. 61., Telefon: 06-26/555-009/105, Fax: 06-26/389-724

Lesz válasz.

via GIPHY

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zordidok.blog.hu/api/trackback/id/tr8816281636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reding Roli 2020.11.11. 22:59:45

Nálunk populista kormányzás van, ès ez jellemzi a helyi önkormányzatokat is ...Proaktív döntèseket nem mertek soha hozni, hanem mindig abban remènykedtek, hogy majd valahogy a járványhelyzet magától megoldódik...Nem jött össze nekik , pedig ha picit elmèlyültek volna a vírusok terjedesènek termèszetèben , akkor talán időben lèpnek...Az is lehet, hogy felfogták mi törtènik, csak lebènította őket a nèpszerűsègvesztèstől való fèlelem, hiszen a plebs terjedő "okosságai" hatottak a helyi politikai "elitekre " ès a kormányra is...Emlèkezzünk csak vissza , pár hete mèg azon ment a vita az ATV -n , Hoax világidióta meghívottakkal, hogy van- e járvány vagy nincs...Ebben a társadalmi közegben nehéz volt meghozni a megfelelő döntèseket ...
Egy jó darabig , hónapokig , Orbánék nem csináltak semmit , csak hallgattak , hagyták hogy minden menjen a maga útján a "nyájimmunitás " elèrèse volt a ki nem mondott cèl, ès a nulla korlátozás , igaz, hogy ez a teória nem lett tudományosan bizonyítva , nem számít...Kísèrleteztek ....Nem jött össze ...A járvány viszont hirtelen drámai fordulatot vett: elkezdtek százas nagyságrendben halni az emberek , az egèszsègügyi rendszer pedig az összeomlás szèlèhez érkezett ...
A lènyeg az , hogy mától már nem kell fèlni , mert a miniszterelnök úr megmondta , hogy az egèszsègügy 99,9%- ban bírni fogja a terhelést ...( Irónia..)
A mostani , durva helyzetben meg már irtó nehéz lesz a " flattening the curv "- ...Innen mèg minimum 2-3 hét , de reálian inkább 4-5-6 hét - szeritem... Zord telünk lesz ! :):( ...

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.12. 07:19:43

@Reding Roli: Nagyon sok igazság van ebben. A népszerűségi mutatók és a karanténszabályok/járványkezelési-intézkedések összehangolása mindig roppant nehéz feladat egy politikus számára, és ezt jól mutatja az első hullám és a második hullám közötti állapot. Ide kéne most egy szmájli, ha volna min nevetni.

Nyilván összehasonlíthatatlan pl. egy borsodi cigánytelepülés és Székesfehérvár helyzete a járványintézkedések terén, és az ezekkel bevállalt politikai kockázat a település vezetőire nézve, de amit mondasz, az gyakorlatilag általánosítható.

Persze vannak árnyalati a történetnek.

Amikor pl. a covid első hulláma idején a Mester szabad kezet az önkormányzatoknak a kijárási korlátozások szigorítására (időben és térben is) és Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Páty, és Telki polgármesterei egy zöldtilalmi gyűrűt vontak Budapest nyugati karéjára, a települések döntéshozói túlléptek ezen a populista szemléleten és bevállalták az összeütközést a jellemzően fővárosból érkező látogatókkal – akik irgalmatlanul kiakadtak azon, hogy az agglomeráció zöldövezeti lakói egész évben a fővárosba járnak dolgozni, szórakozni, művelődni, de amikor a fővárosi embereknek az országos lockdown közepette szükségük lenne a természeti övezetek nyújtotta egészségmegőrzésre, akkor ugyanezek a települések városállamként viselkednek-, és ugyanakkor, bár nyilván kisebb hatásfokkal, ez a saját szavazóik/polgáraik körében is jelentett némi kockázatot: nem mindenki találta ezt a keménykedést szimpatikusnak a határokon belül sem. De az tény, hogy ezekkel a határozott lépésekkel (túl azon, hogy a járvány terjedését akadályozták) a döntéshozók még új arcot is mutathattak, jó pontokat szerezhettek...és a közösségi oldalak reakciói alapján többségben voltak azok, akik a karantén kiterjesztésére és a kemény kézre szavaztak inkább. Mondhatni: a Viktor vörös szőnyeget terített a lábuk alá.

"...Egyéni szabadidős sporttevékenységet csak a lakóhely közelében lehet folytatni, a más településről autóval érkezőket Nagykovácsi határában visszafordítjuk. Természetesen mindazok, akiknek Nagykovácsiban van az otthona vagy munkahelye, szabadon behajthatnak a községbe. A helyi buszmegállókban a polgárőrök teszik ugyanezt azokkal a kirándulni indulókkal, akik tömegközlekedéssel érkeznek. Természetesen a nagykovácsiak is csak alapos indokkal hagyhatják el a települést pl. munkavégzés céljából. Mindannyiunk védelme érdekében kérem, ne fogadjanak vendégeket és önök se menjenek vendégségbe senkihez..."

www.facebook.com/kiszelnemohoskatalin/photos/a.302429243756288/517687308897146/?type=3&theater

Budapesten azért ez már nem sült el ilyen jól. A főváros parkjainak és zöldterületeinek a lezárása is az egyik legnagyobb és sokakat felháborító viccként vonult be a járványkezelés történetébe az első hullám idején. Egy kétmilliós nagy faluban nagyobb a hirig esélye, mint Nagykovácsiban, mert nálunk keménynek lenni, más műfaj, mint a Városház utca 9.-11.-ben, vagy a fővárosi kerületek polgármestereként. A Margitsziget, a Normafa, a Hajógyári-sziget, a Római part...egyes közparkok lezárása picikét nagyobb csapás volt egy fővárosinak, mint egy nagykovácsi lakosnak a zöldkarantén.

Salubrie 2020.11.12. 19:38:24

félelmetes ez az agresszív öntudat kedves polgártársam. A maszk hasznát beltéren nem vitatom, bár hónapok óta hordja mindenki, és igazából jól látható, hogy nem ezen múlik.
A maszkohordás egy hamis biztonságérzetet ad, placebo. Nyilván beltéren huzamosabb ideig van szerepe abban, hogy a cseppfertőzés esélyét csökkentse, de szabadtéren nem sok.

Az utcai maszkohordásnak semmi, de a világon semmi értelme nincs. Ha a kedves polgártárs látta volna, tudná és nemcsak az elzárt buborékjában élne, hogy tömegek sörikéztek, bulikáztak csak a fővárosban az elmúlt hetekben, akkor talán nem hinné fotelvirológusként, hogy ezt javarészt az utcáról kapják el az emberek. Ha így lenne, akkor nem a lakosság 1-3 %-a (dunkeziffer) fertőzödött volna egy év alatt át, hanem már millióknál járnánk.

Gondoljon bele az elmúlt években, az influenzát az utcáról kapták volna el az emberek, akkor hány millióan dőltek volna ki télen? Ha ez ilyen egyszerű lenne, ugye?
A koronavírusra ma fertőzöttenként 1-1,5 továbbfertőzést osztanak statisztikailag, ugye nem gondolja, hogy ez leginkább az utcán történő inter(nem)akciókkal történik, mintsem akár családon belül, akár másutt, zárt térben?

A valóság az, hogy a maszk egy szinten túl csak a tehetetlenség, az ebből fakadó frusztráció jele. Jóllehet másokat hibáztatni vele és fröcsögni, meg ilyen leveleket írogatni, meggyőződéssel.
Ez a realitás és józanság totális hiánya, félelemvezérelt düh, csapkodás.

Salubrie 2020.11.12. 19:44:11

@Salubrie: (jav maszkhordás, dunkel...)

két dolgot állítok:
1. a lezárásra azért van sajnos szükség, mert a tömegek (diplomások is bőven!) totál felelőtlenek és szartak bele az elmúlt hetekben. Ez a magatartás bőven el tud vezetni ekkora, sőt sokkal nagyobb fertőzésszámhoz. Ezért sajnos akár szimpatkus, ám felelőtlen polgártársaimat is vissza kell tartani.
2. a kültéri maszkhordás debilitás, mert nem így terjed javarészt, nem ezen múlik, mút, lásd előző pont. Fölösleges túlkompenzálás. Hiszti.

Etniez 2020.11.12. 21:28:39

Szia, ígértem egy oroszbérenc cikket, íme: bekialtas.blog.hu/2020/11/11/bekialtas_lagereket_gettokat_letesitene_ukrajna

Ukrajna ellen hangol, tudjuk miért.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.13. 07:28:20

@Salubrie: "Igazad van, fiam, – felelte a 120 éves zen mester."

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.13. 07:31:15

@Etniez: szia, én is mondtam

akkor is megtalálom ám a kommentet, ha a megfelelő poszt alá ( A Rugalmas elszakadás alá) rakod be. :-) Jelzi a rendszer, okos a Blog.hu. :-)

zordidok.blog.hu/2020/09/22/rugalmas_elszakadas_571

Ez itt nagyon off.

Salubrie 2020.11.13. 11:00:31

@zord íjász: ismerem ezt a mémet, de te ne pöffeszkedj ezzel, távol állsz te barmilyen mestertől. Ha előítélet és mindenki másnak, aki nem a te butaságodat fújja hülyének nézése nélkül figyelmesen el is olvasnád amit írok, rájönnél milyen mérhetetlen ostobaságot követelsz. Ezeken a hiszterikus túlkapásokon fogunk tíz éves távlatban visszamenőleg röhögni, te pedig szégyenkezni. Te mester, virológus Mekk mester.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.13. 12:31:53

@Salubrie:
1. Ha te mondod, kedves félázsiai, piros pöttyös seggű honfitársam, akkor az így is lesz. Ott fogok majd együtt állni azokkal fotelvirológus, buborékban élő, a realitás és józanság totális hiánytól szenvedő, félelemvezérelt dühtől csapkodó tudósokkal, orvosokkal, járványügyi szakemberekkel, államelnökökkel, miniszterelnökökkel, egészségügyi miniszterekkel, polgármesterekkel ...és hétköznapi, normális emberekkel, akik szerint az utcai maszkhordásnak értelme van, nem placebo, hanem a maga szintjén védelmet nyújt, és javítja a betegség elkerülésének az esélyét, és akik szerint a vírus a közterületen, pl. az utcán is terjed, és majd szégyenkezünk, miközben ti röhögtök rajtunk. Úgyis mindig szerettem volna találkozni Emmanuel Macronnal, Hszi Csin-pinggel, Boris Johnsonnal... és Orbán Viktorral. Csak attól félek, hogy nem fognak engem észrevenni kb. 7, 9 milliárd ember között, mert kurva nagy lesz a lökdősődés.
2. Nem én vagyok a zen mester. Én a zen mester tanácsát követő blogger vagyok. Tudod mi az az idézőjel, vagy erről még nem hallottál ? Többet kéne olvasni, és akkor találkoznál ilyen bonyolult írásjelekkel.
3. A Mekk mester az jó arc volt, imádtam, a mai napig is megnézem, és ugyanúgy nevetek rajta ahogy először. Balázs Péter zseniálisan hozta hangban is a figurát.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.13. 12:39:01

@zord íjász: lökdösődés, de a többi elütést, bogarásszák ki a félázsiaiak.

Salubrie 2020.11.13. 12:46:14

@zord íjász: persze, mert említettek mind pont arról beszélnek, és pont ezt gondolják, hogy a faluban történő maszkhordás hiánya miatt terjed a vírus és nem ám az egymással tényleges kontaktust teremtő egyedek közt. Eddig is minden télen falvak milliói dőltek ki a hasonló módon terjedő influenza miatt. Talán a gondolkodást meg nem tiltották be. Nyilván a bevezetés városokban is csak es kizárólag a vegytiszta prevencióról szól, semmi tömegpszichologia és a tehetetlenséget leplező álintézkedés.
Ha már itt tartunk biztosan nem hordod te magad sem helyesen, hiszen azt az ember (már az értelmesebbje) a fején hordja. Mivel neked ez a testrészed a hatsóddal azonos, így a piros pöttyödet volna szükségszerű ezzel fedni, preventív jelleggel.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.13. 13:23:05

@Salubrie: Óóóóóhóóhó! :-)))

Már menekülsz?
Fuss, Forrest, fuss! :-)))

Hirtelen a falun van a hangsúly, és nem az utcáról, mint eddig, kedves félázsiai, piros pöttyös seggű honfitársam? Az egész világ tolja ezt a tehetetlenséget leplező álintézkedést, és nem csak városokban, de szerencsére itt vagy te, aki leleplezed nekünk ezt a világméretű összeesküvést.

Most már ne csinálj magadból jobban hülyét, hidd el, eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy milyen szellemi színvalon állsz, így én tartom magam a 120 éves zen mester bölcsességéhez veled kapcsolatban a továbbiakban is, mert eleve nem vagy vitaképes.

A hasonlatod teljesen értelmetlen, ne erőltesd nagyon ezt a humor nevű dolgot, nem megy neked, mert ha a fejem a seggem helyén van, tehát azzal azonos, akkor eleve nadrág takarja, ami járványügyi szempontból igen hasznos, és felesleges a maszk, ha viszont a nyakamon ül a seggfejem, akkor teljesen mindegy, mert ez esetben jól használom a maszkomat a – piros pötty nélküli– seggfejemen, hiszen te magad is azt javaslod, hogy oda helyezzem a maszkot. Azért ne keseredj el, majd legközelebb talán jobban sikerül.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.13. 13:26:36

@zord íjász: Hirtelen a falun van a hangsúly, és nem az utcán...hiába na, nem tudok egyszerre kétfelé levelezni, blogposztot írni, kommentre válaszolni. Az utóbbit most elengedem, megfelelő partner sincs hozzá.

Salubrie 2020.11.13. 15:02:08

@zord íjász: te írtál levelet a falu képviselőtestületenek öreg! A megírt levél önmagában korlenyomat, igazaból köszönöm, mert jót fogunk röhögni rajtad, meg az indulataidon.
Amúgy városban sem ér semmit az utcan a maszk, ha ez a fontos, nehogy felreérts, de te egy faluban követeled te pirosseggű pávián.
Az egesz egy pszichés dolog, szimbólum, hamis biztonságérzet és a kormányoknak is jó, mert ezzel lepleződik a tehetetlenség, intézkedés pipa, az olyan végletesen ostoba maszk- és karantentálibok pofája a szó szoros értelmében be van vele fogva. Aztán legfeljebb ha mégis sok lesz a tényleges kontaktus, majd ugyanúgy terjed, te meg majd megírod az újabb leveledet h tegyék kötelezővé az otthoni maszkhordást is.
Mert el sem tudod képzelni, h egy idő után tehetetlen vagy, te itt komolyanveszed a nulla szerepedet, fröcsögsz és vered magad.
(Mielőtt.. elmondom, h zárt térben van vmi haszna, de messze túl van értékelve)
Az se zavarjon, hogy azért sem a tudományos, sem a politikai elit sem egységes ebben a kérdésben sem, mint ahogy te ezt láttatni szeretnéd lévén az egész már inkább a tömeghisztériát kezeli, téged kezel.
Az, hogy milyen stílusban irsz meg egy levelet egy képviselőtestületnek mindent elmond rólad, a falu ismert futóbolondjáról.

Salubrie 2020.11.13. 15:10:07

@zord íjász: a képi zavarért pedig elnézést, ha ilyen nehezen volt emészthető, legközelebb ábrát is mellékelek nyilakkal, de nekem nem volt nyilvanvaló az sem, hogy hordasz-e nadrágot egyáltalan.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.13. 15:42:59

@Salubrie: A kommentedet leszarom, ilyen hibbant fröcsögésből 12 egy tucat a Blog.hu-n, és az kiderült ebből a néhány hozzászólásodból, hogy neked már a Mariana-árok is egy hegycsúcs, abból a pöcegödörből, ahonnan felnézel rá, de végre megjelent az, amit vártam:

" Az, hogy milyen stílusban irsz meg egy levelet egy képviselőtestületnek mindent elmond rólad, a falu ismert futóbolondjáról."

Óhhóóhó! :-)))
Hát ennyi lenne? Ez minden? :-)))) Ez egyszerűen mesés, manna a szívemnek is. :-)))

És benned kit tisztelhetünk, te virtuális-szánalomkukac? Ki bízott meg e nemes feladattal?
Honnan keveredtél ide?
Mert a blogposzt nincs fent egyetlen Blog.hu/ Index címlapon sem.
Megosztották valamelyik helyi, zárt facebook csoportban?
Vagy egyenesen valamelyik címzett uszított rám?
Kilencen ülnek a képviselő-testületben, és ebből hatra szavaztam is, és ennek a hatnak biztosan nincs köze hozzád, mert intellektuális értelemben nem tartózkodtok egy univerzumban, kizárt dolog tehát, hogy bármi közük legyen hozzád.
Ki vagy te, kis vicsorgó?

"a képi zavarért pedig elnézést, ha ilyen nehezen volt emészthető, legközelebb ábrát is mellékelek nyilakkal, de nekem nem volt nyilvanvaló az sem, hogy hordasz-e nadrágot egyáltalan."

1. Megbocsájtom, mindig nagylelkű vagyok a hozzád hasonló virtuális köpködőkkel , nem tehetsz róla, csak ennyire vagy képes.
2. Ha neked csak annyi problémád lenne, hogy nem ismered az én öltözködési szokásaimat, szerintem a Föld máris egy kicsit jobb hely lenne.

Salubrie 2020.11.13. 15:53:13

@zord íjász: jólvan, látom megviselt, jön már az üldözési mánia is, nyugi, menj vissza a saját házadhoz, ott mesterkedj.

Salubrie 2020.11.13. 16:01:14

@zord íjász: szeretném ha a tied lenne az utolsó szó, ezzel biztos elhiszed, h vmit nyertél :)
Azért egy feladványt is adok: a kommentjeid száma és a szóhalmaid szűretlen tartalma közt találsz-e ellentmondást? De ha nem, az sem baj, lényeg h ott van. Uncsi fickó vagy, sajnálom.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.11.13. 16:22:28

@Salubrie: :-))))

Nem kapsz majd dicsérő szókat, s gazdádtól megvesszőzve állasz majd a szégyen szőnyegének rojtjain tapodva, e kínos lebukás után, mit a falunak ez ismert és uncsi futóbolondjától szenvedtél el, te észben parányi nick, kinek többé a rejtett köpködés öröme sem adatik meg. Add hát kezébe s fülébe üdvözletem torz lelkű megbízódnak, ki téged e nem neked való harcmezőre vezényelt, és kísérjen mindkettőtöket a falu nevetésének visszhangja, míg a Nagykovácsi hegyeket porrá nem omlasztják a zord idők.
süti beállítások módosítása