Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykovácsi blog. Határtalanul, de a határokon belül maradva. Kibeszélő.

Zord idők

Döccenő

2017. október 02. - zord íjász

Mottó:

"Az erős miniszterelnök-jelölt kérdésében....ebben most van egy kis döccenő"

(Molnár Gyula, a Magyar Szocialist Párt elnöke, 2017. október 2.-án, a Botka László visszalépéséről tartott sajtótájékoztatón)

fotó: Huszti István. forrás: index

Döccenő. Az van. Döccenő. Egy kicsi.

ad 1: Így legyen nekem lottó ötösöm. Bot, kalap.

ad 2: Volt egy jó dobásod, de ennél tovább nem jutottál, Laci. 10 hónapig tartó politikai ámokfutásod vége ez. Mindenkivel összerúgtad a port, mindenkit magadra és magatokra haragítottál az ellenzéki oldalon, kivéve az egyszemélyes viccmozgalmakat, akik a szegedi Dóm előtt fényesre szopnák a farkadat, csak hogy a hátadra kapaszkodva bekerülhessenek a parlamentbe.

ad 3. Még visszhangzik a földrengés moraja az MSZP törmelékhalmaza felett, amit a visszalépéseddel okoztál, de a pártelnök már beletörli a lábát az LMP-be és a DK-ba, amikor kijelenti, hogy semmiféle előrelépés nem mutatható ki az említett pártok támogatottságában, a különutas politikájuk deklarálása óta. Ennyit tudtok. Vagdalkozni. Még a haláltusátokban is csak köpködni vagytok képesek.

ad 4. Szerintetek, mindig mások a hibásak. Az ellenzéki pártok. Az összefogás hiánya. A közös érdek felismerésének elmaradása a partnerek részéről. A Feri. A sajtó. A karaktergyilkosságok. A fidesz-szennymédia. Az árulók. A belső és külső ellenségek. Az Orbán. A megvezetett és/vagy buta, primitív, tájékozatlan választók. Baloldali puccsisták. A körülmények. De ti, sohasem. Ti vagytok a demokratikus ellenzék. A fény, az igazság lánglelkű bajnokai. Szátokból a jóakarat és a becsület vízezése ömlik, már akkor is, amikor csak köszöntök.

ad 5. Fidesz ügynököket keresel az MSZP-ben, Laci? Belenézel a tükörbe, és ott lesz az, aki a legmélyebben beépült a pártba.

ad 6. Kövér fél évvel a választások előtt visszalépsz: ez a politikai cserbenhagyásos gázolás tipikus esete.

ad 7. Nincsenek válaszaitok, Laci. Nem értitek a világot, nem értitek ezt az országot se: a fasisztázók alkonya, ím elérkezett, s már a választásokat sem kell megvárni hozzá.

ad 8. Orbán Viktort nem Orbán Viktor tartja hatalomban, hanem ti, Laci. Az ellenzék. Ti vagytok a legnagyobb támogatói az Orbán rezsimnek. Elmondtam, és ezerszer elmondták, ezerszer leírták: nem nagy dicsőség a nyilvánvalót látni, de nektek talán még a nyilvánvaló is újdonságként hat.

ad 9. Minek ide propaganda, Viktor? Minek tízmilliárdokat elkölteni a Soros-plakátkampányra? Minek ez a vergődés, a fidesz győzeleméért? Ezek önmagukat is felszalámizzák, szétforgácsolják, elpusztítják, kiröhögtetik, hiteltelenítik, a te közreműködésed nélkül is. Nem kell felvásárolnod a teljes hazai médiapiacot, Viktor. Már győztél.

Nem látod, Viktor? Ennyire félsz tőlük? Volna rá okod talán, ha megpiszkálnák kormányzásod éveit, a hatalomra kerülve elszámoltatnának. De ezektől rettegsz?

Ezektől, Viktor?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zordidok.blog.hu/api/trackback/id/tr6712918353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wrex 2017.10.04. 17:13:06

"Döccenő. Az van."

És tényleg. Ugyanis az alábbi linkek nem működnek:
"Bot, kalap."
"jó dobásod"
"a fasisztázók alkonya"

Plíz javítani mert érdekesnek tűnnek :)

zord íjász · zordidok.blog.hu 2017.10.05. 06:07:52

@Wrex: Rejtély. Amikor felraktam a posztot még működtek, de teljesen igazad van, mindhárom ekrepált. Kijavítottam. Köszönöm, hogy szóltál.

Na, ezért nem kaptam index címlapot. :-) A blog.hu szerkesztői is biztos kipróbálták, és látták, hogy hanyag voltam. Az ilyesmit nem szeretik.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2017.10.05. 06:09:21

@zord íjász: ekrepált=megkrepált, mint a hajnali figyelemösszpontosítás.
süti beállítások módosítása