Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykovácsi blog. Határtalanul, de a határokon belül maradva. Kibeszélő.

Zord idők

Despota blues

Íme, eljött hát a te országod

2023. augusztus 24. - zord íjász

Szolgálati közlemény.

A Blog.hu szerkesztőinek.

Hölgyek és Urak. Azonnal kattintsatok tovább, ne töltsétek ezzel az időt. Se most, se később, ha írnék még, és rutinból feltöltöm az ajánlót. A megszokások rabja vagyok. Elvagyok én itt a faluvégen, ha ennyit még megengedtek nekem, a virtuális térben, és használhatom a szolgáltatást. Látom, hová jutottatok, látom mit csináltok, és értem. Megértem. Mindenki elszámol majd a tettivel az utolsó órában. Tesszük mindannyian, amit tennünk kell, amiről úgy gondoljuk, hogy helyes, jó, igaz. Vagy tesszük, amit a kényszer diktál, meghajolunk. Köszönöm az eddigieket. Tartott ameddig tartott, szép volt, jó volt. A support előtt pedig le a kalappal, nagyon jó, segítőkész arcok voltak mindig. Egy darabig még próbálkoztatok 2018, és főleg 2020 után, és ennyi ideig engedték számotokra a gyeplőt. Ez van, tudomásul vettem. Nem, ez nem freudi ravaszkodás. Köszönöm tényleg, és jó utat nektek a NER szolgálatában.

 

kép forrása: itt

Ide kattints, ha érdekel.

Ennyi.

Igen, ennyi a poszt. Egy fotó és egy link. Már nem írok posztot. Azt se tudom, hogy akarok-e még valaha. Ez itt talán egy kivétel. Vagy új kezdet? Erőgyűjtés? Már ezt sem tudom. Elmondtam tőszavakban, hogy miért, ha valaki van még néha itt, és látta a kommentet. (az Index / Blog.hu tudatosan felszámolta a belső, csak az admin által látható, a látogatók és a letöltések statisztikáját hónapokkal ezelőtt. Állítólag hiba a rendszerben. Ravasz.)

De azoknak, akik nem szeretnek linkekre kattintani, álljon itt a komment, amit a link takar a Szegedi Kattintós bloggertárs posztja alatt.

Bloggertárs.

Látom olvasod az Amerikai Népszavát.

Csak ott, ugye, abban a szabad országban, ahová és akikhez a szerkesztőségben semmiféle módon nem ér el a Doktorminiszterelnökúr, illetve a Doktorminiszterelnökúr pribékjeinek a keze, nem kell visszafogniuk magukat a közíróknak, mert az Amerikai Egyesült Államok első számú, a szólás-és véleményszabadságot megkérdőjelezhetetlenül és sziklaszilárdan védő törvénye (a konkrét erőszakos cselekményekre, gyilkosságra stb. való felbujtás és néhány nagyon kimért esetet kivéve) lehetővé teszi a számukra, hogy nyílt, kendőzetlen őszinteséggel beszéljenek.

Igen, még a woke őrület és a cancel culture kellős közepén is: ember és szerkesztőség dolga ez.

De egy amerikai magyar közösségnek, a magyar / magyarországi közállapotok vizsgálatának terén gyakorlatilag semmi nem szab határt.

Te öncenzúrát alkalmazol, finomkodsz, lágy rózsaszínben tálalod a brutális tényeket, elegáns stíluselemekkel feded le és csillapítod a gondolataid írásos megjelenését, mert mindened az Index címlap és nem szeretnél a Doktorminiszterelnökúr bírósága elé kerülni, itt, Magyarisztánban, de az Amerikai Népszava íróit nem igazgatja és nem köti a fortélyos félelem.

Ők szabad emberek.

Te már nem.

Én már nem.

Mi már nem.

nepszava.us/magyarorszag-mar-olyan-mintha-nem-lenne-az-europai-unio-tagja/

Találsz ott ennél sokkal szókimondóbb glosszát is, elég csak a címlap kínálatából szemezgetni augusztus 20.-a kapcsán.

De hiszen tudod te ezt, nagyon jól.

Az a te szabadságod, hogy most még elolvashatod őket, nem korlátozzák az internetet ebben a tragikus, szomorú, és végzetes prigozsini spirálban lefelé pörgő illiberális rezsimben és hibrid választási autokráciában (szokták még másként is körülírni a hazaiak ezt a Nerszart), mert erre a korlátozásra most még nincs módja a Doktorminiszterelnökúrnak.

De majd ha megvalósul a Despoták Birodalma, már erre sem lesz gondod többé.

Kussolsz, zabálsz, fizetsz a tekintetes úrnak, és meghalsz.

Ahogy azt elvárják az alattvalóktól a feudalizmusban.

Akkor zárulnak be majd feletted és mindenki más felett, aki még itt maradt, a zord idők sötét fellegei.

Végleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://zordidok.blog.hu/api/trackback/id/tr3118200197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bayaz 2023.09.18. 23:11:38

Mi szab határt Magyarországon annak, hogy kimondd a véleményed?

Ez az az ország, ahol káromkodás a módi a diáktüntetéseken és O1G az ellenzék fö jelszava.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2023.09.19. 16:02:24

@Bayaz: "Mi szab határt Magyarországon annak, hogy kimondd a véleményed?"

Gondolom ezt valami viccnek szántad.
Mert ha nem, akkor azt kell mondjam, hogy nem ugyanabban az országban élünk, és nem ugyanazt az adást nézzük.

Például már a facebook (egy magáncég) is eleve öncenzúrára készteti őket (az ún. átlagembert), de ha nem vigyáznak a szájukra, másodpercek alatt teljes össztűz alá kerülnek, a Földrajzi Név Bizottság tagjaitól elkezdve a legutolsó nevenincs kommentelőig. Bárki lehet célpont. Olvasol híreket?

A káromkodásnak pedig ehhez semmi köze: a káromkodás, illetve a káromkodás tűrése semmilyen értelemben nem fokmérője annak, hogy az emberek pl. mennyire alkalmaznak öncenzúrát egy országban a közéleti, politikai kérdések megvitatásakor akár helyi, akár országos ügyekben, vagy mennyire merik vállalni a véleményüket bármiféle környezetben (virtuális, fizikai), mondjuk a helyi /országos hatalom részéről érkező megtorlást kockáztatva.

De ha mindeképpen rá vagy izgulva a témára, akkor nyugodtan szakadj el a diéktüntetésektől és 2023-tól, aztán lapozzál vissza 13 évet, mondjuk Bayer Zsolt munkásságát szemlézve, és ha ez megvan, akkor a káromkodást, mint teljesen mellékes színezetét a szólás-és véleményszabadság magyarországi kérdésének, el is engedheted.

Magyarországon káromkodni és ugatni szabad. Harapni viszont már kockázatos lehet, amennyiben a harapás célpontja pl. a NER valamelyik képviselője.

Hacsak nem ott (olyan helyen) harapsz, ahová a hatalom keze nem ér el: ott még haraphatsz is. Az Amerikai Népszava például ilyen, és még azt is megpróbálták egyszer megfegyelmezni innen A Nertálibok, csak kínos pofára esés lett a vége.

Ez vagyok 2023.12.19. 07:04:32

Reménykedek, hogy ez az "új kezdet".

zord íjász · zordidok.blog.hu 2023.12.23. 17:53:59

@Ez vagyok: Reménykedni...na, azt még lehet. Egyelőre azt még nem tiltja a törvény.
süti beállítások módosítása