Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykovácsi blog. Határtalanul, de a határokon belül maradva. Kibeszélő.

Zord idők

Háború, Háború, Háború, Burger King, Háború, Háború, Háború, Háború

Kép egy bántalmazott országból

2024. május 22. - zord íjász

Mottó 1.: "A Föld egy másik világ pokla."

Mottó 2.: "...A média stratégiai ágazat és szuverenitási kérdés, mert aki uralja egy adott ország médiáját, az uralja annak az országnak a gondolkodását és azon keresztül az országot..." (illiberális hitvallás egy autoriter rezsimben-diktatúrában. 2023, Magyarország. O. B. rezsimszolga, a miniszterelnök politikai igazgatója)

Mottó 3.: "Divide et impera."

Mottó 4.: "...Csak plakátokat tépkedünk, firkálunk, ragasztgatunk le. Ehhez értünk mi is. 2018-ig kihúzzuk ezzel, ha beledöglik az ország, akkor is. Utánunk az Özönvíz és a Tűzözön." (Anyád kampány)

Mottó 5.:  "...Te Hős. Te Utcai Harcos. Te keményfaszú, libernyákokat leverő, Szuperember. Te Viktor, Te Győztes." (Veni, Vidi, Viki)

Mottó 6.: "...Gyávák vagyunk, és gyáva népnek nincs hazája, csak csodavárása. Magyar Péter a véresszájú orbángyűlölőkből is reménykedő kisgyereket csinált, akik csillogó szemmel várják a nyári Jézuskát, június 9.-én, és aztán remélhetőleg 2026-ban is...Kétségbeesett emberek a Fehéringes Messiást lesik, aki fehér lovon vágtat fel a várba, lángpallossal a kezében, a hátára veszi a nemzetet és magára vállalja a végső harcot, ahogyan az elődje, a Feketeruhás Tanárok Pankotai Ángyán Nővér Lili András Pottyondy Noár Edina. Talán úgy is végzi. Talán nem, talán neki sikerül. Talán talány..." (Fehér ing)

 

A minap Budakeszi és Törökbálint között, az M7-es felé haladva folyamatosan az arcomba tolakodtak a fideszes-kormányzati propaganda legújabb vizuális környezetszennyezései, amelyen Magyar Péter-Soros György-Gyurcsány Ferenc-Karácsony Gergely arca néz keresztül a "Háború" felirat betűi mögül. (és aztán 200 km-en át mindenhol, háttérben pl. a Balatonnal, egyszerűen "csodás" élmény volt, hogy rohadnátok le mindannyian, akarom mondani, konzervatív-keresztény-emelkedett tónusban "basztátok volna szájba a geci, proli, kurva anyátokat, aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves prolik", a durva közbeszéd miatt (!) aggódó fideszes politikusokat és fideszes médiamunkásokat a kommentelők nevében ezúton is üdvözlöm). 

Készítettem is egy látványos fotót ezekről a plakátokról, ahol a gyönyörű, magyar, lankás, tavaszi üde zöld tájban kettő is látszik ezek közül a borzalmas, lélekromboló, lehangoló, sötét lélekre valló, ócska szörnyedelmekből, közvetlenül egymás mögött.

Ezt a fotómat szántam illusztrációnak ehhez a rövid poszthoz.

Labdába sem tudok vele rúgni. Amikor megláttam ezt a cikket, már el is felejthettem a saját fotómat.

Ha valaki ezt csak elmeséli nekem (nem mutat képet róla), nem hiszem el neki, hogy igazat mond. Hazugnak neveztem volna az illetőt. ha_boru_mexiko_i_u_t_444.jpeg

Íme, A 14 éve tartó zord idők esszenciája egyetlen képben, avagy A Hazugság, a Rémhírterjesztés, az Uszítás, a Gyilkos Propaganda, a Gyűlölet, a Rágalmazás, a Totális Agymosás, a Félelem- és Hisztériakeltés találkozása egy Narcisztikus, Végtelenül Beteg és Gonosz Gondolkodásmód pszichopatológiai kivetülésével, Magyarországon, egy feudális berendezkedésű, orosz-kínai vazallus állam mentális boncasztalán, az Európai Unióban, 2024-ben. 

Fotó: Kristóf Balázs/444 forrás: 444 cikk

ad 1. Az lehet, hogy ez a gusztustalan plakáterdő turistalátványosság (az lett), és így talán még pénzt is hoz az amerikai gyorsétterem konyhájára (a megfáradt városi turisták betérnek egy kólára a fotózás után), de azt mindettől függetlenül csak mellékesen jegyzem meg, hogy a Burger King helyében brutális pert akasztanék a kormányzati propagandisták nyakába...annak a nyakába, aki ezért felelős. Tedd fel magadnak a kérdést: szívesen betérnél ide elfogyasztani egy szendvicset, egy bármit? Szívesen tartózkodnál itt, akárcsak egy percig is? Vonzó környezet ez egy étkezéshez? A környezet hangulata minden esetben alapvetően befolyásolja az étkezés minőségét, akkor is ha nem látod közvetlenül a plakátokat. A Burger King logót gyakorlatilag belehajították a pocsolyába a háborús plakátokkal, érzelmi és gasztronómiai értelemben lenullázták a helyet. Egy vendéglátóhely, egy gyorsétterem számára (egy bármiféle étteremnek, cukrászdának, kocsmának stb.) ez akár komoly pénzügyi veszteség is lehet. Egy gyorsétterem talán lazább hozzáállású vendégkörrel bír – ez sem biztos – , de elképzelem, ahogy pl. egy exkluzív balatoni borterasz vendégei ezt látják az asztaluktól, a mesés panorámát ígérő tájba belerondítva...biztos nem fordulnék vissza azonnal az ajtóból, és mennék máshová. Ja, de.

ad 2. A személyes meglátásom szerint, ha a Sátán majd, amikor mindannyian a pokolra kerültök, büntetésként és kínzásként, folyamatosan ismételve és újra kezdve ezt a tortúrát az idők végezetéig, 5 másodpercenként egy izzó vasrúddal egy-egy újabb negyed kolbászt tol le torkotokon, amíg szét nem robbantok, az is csekély büntetés lesz mindazért, amit ezzel a szerencsétlen, boldogtalan országgal, a hazámmal tettetek.

Soha még a magyar történelemben nem akadt ennyire förtelmes, minden aljasságra és bestiális gonoszságra képes kormányzata ennek az országnak. Generációkra megmérgezték és kivégezték a magyar népet: részben fizikailag (egészségügy, kivándorlás stb.) másrészt mentálisan, szellemileg, erkölcsileg és morálisan is elpusztították. Olyan árkokat ástak benne, ami betemethetetlennek tűnik: a saját hatalmuk megőrzése és korlátlan gyarapodásuk érdekében egymásnak uszították a magyarokat, családokat, barátokat. Kirabolták, kifosztották őket pénzügyi értelemben, és leuralták, megszállták a társadalom és a közigazgatás minden szegmensét, hogy elfojtsanak benne minden belső ellenállást. Mindeközben porig rombolták a nép becsületét, valamint az 1000 évig építgetett, önmaga által eddig is eleve sokszor megtépázott hitelét is, pontosan úgy, ahogy 14 év alatt mesterségesen, tudatosan legyengítették és megfertőzték a társadalom immunrendszerét, lebontották annak legalapvetőbb építőelemeit (egészségügy, oktatás, tudomány, környezetvédelem, szociális háló, gyermekvédelem, közbiztonság, nemzetbiztonság, jogállami keretek stb.), és ahogy a szégyenné és gyalázattá tették a "magyar" jelzőt és meghatározást, az identitásunkat.

Magyarnak lenni ma szégyen a civilizált, európai, görög-római és zsidó-keresztény alapokon álló, újkori,  demokratikus, európai-nyugati világban, ahová mindig tartozni vágytunk és ahová történelmileg is mindig tartoztunk, azért, hogy végül valamennyien ott ülhessünk a Szabadságnak, a Békének, a Biztonságnak azon a bizonyos, Értékes és Szeretett teraszán.

Az én véleményem az, hogy ami ebben az országban az elmúlt 14 évben történt, az a hazaárulás és a nemzetárulás minősített esete: egy szebb, boldogabb jövő sárba tiprása és ellehetetlenítése. Ennek a plakátnak a hamis, gyáva, hazug üzenete, és ennek a plakátrengetegnek a kihelyezése – már önmagában a plakáthelyek számával – pedig ennek a hazaárulásnak a beismerése.

Nyilván van valami ősi, iszonyatos, talán egy másik tér-idősíkban, egy másik világban elkövetett bűnünk – minden földi, történelmi bűnünknél is iszonyatosabb –, amiről nem tudok, amiről nem tudhatunk, és mindez, ami Magyarországgal történik 2010 óta, az az Istenek bosszúja, és talán nem is érdemlünk mást itt, e földi, 93 026 km²-nyi ugaron, csak az örök-ismétlődő zord időket.

Más, racionális, elfogadható magyarázat erre a 14 év óta tartó nemzeti tragédiára szerintem egyszerűen nem létezik, mert nem létezhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://zordidok.blog.hu/api/trackback/id/tr6818410795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tesz vesz XX. · www.kkbk.blog.hu 2024.05.23. 15:34:18

A HÁBORÚ: BÉKE - putyinnál ls csatlósainál
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG - a hanyatló nyugaton
A TUDATLANSÁG: ERŐ - a fideszben

1984 és az Állatfarm egyben. ennyire még nem volt kifoszta és mindenkinek elárulva ez az ország. orbán vagy 4-5-6x-os áruló, annyira hitvány

youtu.be/CcrXgXbwh_I?si=FnJ7Bh-qxjJIivZN

www.youtube.com/watch?v=SUnFyV4sYlw

www.youtube.com/watch?v=15tYtSfFIkU

kkbk.blog.hu/2024/05/06/a_mikepercsi_egyesulet

Boldeone2 2024.05.24. 11:03:34

Nyilván van valami ősi, iszonyatos, talán egy másik tér-idősíkban, egy másik világban elkövetett bűnünk ...(....)....
Más, racionális, elfogadható magyarázat erre a 14 év óta tartó nemzeti tragédiára szerintem egyszerűen nem létezik.."

- Lehet, hogy ez a sátán játéka velünk, de biztos nem a vezeklés útja...A vezeklés útján nem vagyunk rajra, sem a megvilágosodásén... Az elkövetett történelmi bűnökből soha nem tanul ez a társadalom... A zsidóbújtatók feljelentése; a zabrálás mások vagyonából; a besúgók országa a kommunizmusban; a csalás-lopás erénnyé válása ( a korrupció az, amiből én kimaradok) - ezek MIND a " kismber bűnei voltak, nem pedig az országot uraló- szintén bűnös- fasisztoid és kommunista rendszereké...
Azt gondolom, hogy nemcsak a kollektív tudatot lehet felülről manipulálni, hanem az alsó világ is visszahat a manipulátorokra...

Orbán soha nem tudta volna ilyen szinten leuralni az országot, ha egy egészséges, erkölcsileg ép nemzet vezetője lenne...

zord íjász · zordidok.blog.hu 2024.05.24. 12:21:18

@Boldeone2:

1. A magyar néppel semmi baj sincs. Csodálatos tettek fűződnek hozzá. Borzalmasak is. Minden nép – maradjunk most az európai népeknél, hiszen ez a földrész, és ennek a földrésznek a történelme adja az európai beágyazottságunkat – tagjai között akad egy bizonyos százalékú selejt, csőcselék, gazember, bűnöző, szemét. Ez kivédhetetlen. Minden európai népnek megvan a maga történelmi-lelkiismereti válsága azok miatt a bűnök miatt, amelyet az adott nép tagjai elkövettek a történelem hajnalától kezdve. Egyetlen nép sem kivétel ez alól. Valakinek egy kicsit több jutott ebből, másoknak kevesebb, de itt senki sem oktathat ki másokat az erényből: a kis Belgium a történelem egyik legnagyobb ember-mészárszékét működtette Belga-Kongóban anno, az angolok állították fel az első koncentrációs tábort, a franciák a mai napig keserves kínok között próbálják fényesíteni a II. világháborús múltjukat (Vichy), a hollandok is simán odalökték a saját zsidó honfitársaikat a náciknak...és akkor még csak négy országról beszéltem, és alig utaztam vissza az időben.

2. A szavak, amit keresel, és ebben biztosan egyetértünk: a demokrácia, a magas szintű oktatás, az információszabadság, az Európai Értékek melletti (ez fontos!) és ezek mentén felállított szólás-és véleményszabadság, a politika átláthatósága, a jogállami keretek megléte. Sehol sem működik ez tökéletesen, és már arról is vita van, hogy pontosan melyek is ezek az értékek például, de alapvetően cáfolhatatlan az az állítás, hogy

1. minél magasabb szintű egy oktatási rendszer egy adott országban
2. minél szélesebb réteget ölel ez át

, annál kevésbé valószínű, hogy annak a népnek a tagjai könnyedén megvezethetők.

Igen, bármely népnek át lehet mosni az agyát, az emberek széles tömegei fanatizálhatók vagy megfélemlíthetők gonosz tettek elkövetésére, de ehhez olyan rendszerek működése kell, amelyek mindenben az ellenkezőjét képviselik a fenti felsorolásnak: diktatúrák, irányított sajtóval és propagandával, erőszak, fenyegetés, állami túlhatalom...hadd ne kelljen felsoroljam. Amikor a laposföldhívők és a beteg összeesküvéselméletek hívei megostromolták a Capitoliumot, az ennek az éremnek a másik oldala volt, vagy ha úgy tetszik a ló túlsó oldala. Igen, egy szabad világban a butaság kontrollálatlan áradása is veszélyes lehet...amennyiben a nép tagjainak egy része azt hiszi, hogy pl. a Pearl Harbor, az csak egy akciófilm, és nem egy megtörtént történelmi esemény.(USA, felmérés, egyetemisták között !)
És máris visszajutottunk az alapokhoz: jó minőségű edukáció a széles tömegek számára ( a kettő együtt!). Ez az, ami egy társadalomban az első védvonalat adja.

Igen, jól mondod, szinte hallom, mert ez mindig, mindenütt visszatérő érv, valóban vannak diplomás, magasan képzett fideszesek, fidesz szavazók is. Az ő esetükben nem az edukáció a kérdés, hanem a protest gyűlölet (pl. a másik ember, a másik párt ellenében), az emberi minőség, vagy bármi más, ami a motivációt adja, hogy a fideszre szavazzon... és ezek kombinációja.

Nagyon sok ilyen fideszest ismerek: messze elkerülöm, hogy politikáról beszéljek velük. El kell engedni. Ha maguktól nem változnak, akkor minden érv felesleges, sőt, kontraproduktív, mert minden vita csak bebetonozza őket a torz világukba, egyre mélyebben. Beszélgettünk már erről.

Egyébként pedig ott van egy link a mottók között: Veni, Vidi, Viki. A poszt elején ott a válasz.
Magyarországon csak négyféle ember van...elolvasod, ha akarod, egyébként pedig kommenteltél is anno rá, Index címlapon volt.

A magyarok egy része beleszarik mindenbe: de az látható, hogy Magyar Péter például ezt a réteget is felrázta. Ez is újdonság. Változás.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2024.05.24. 15:53:03

@Boldeone2: pontosan. Ahogy mondani szoktam, mi vagyunk a világ leg hülyébb leg okosabb nemzete.
Amennyi idióta van nálunk, sajnos tökéletes táptalaj lett ennek a propagandának.

Boldeone2 2024.05.25. 15:52:38

@zord íjász: A fő gond csak ott van, mintha egyes népek, - nyilván nem mindenki, de a többség akarata sodorja magával a többit - képtelenek kilépni a saját árnyékukból, örökre a "zord időket " kívánják élni...

Amikor olvastam válaszod, éppen a kocsiban ültem a feleségemmel és vártunk valakire, mire megszólalt:

"A legnagyobb vereség a világon megszokni a rosszat!" Húú, mondtam neki, ez most nagyon találó ide...

Én eddig nagyon szkeptikus, mondhatni hitetlen voltam; de mostanában olyan gyorsan, kiszámíthatatlanul változik a világ, ami egyben egy új reményt/esélyt is rejteget(het)

A hagyományos médiakommunikációs eszközökkel ezt a világot már lehetetlen uralni...Épp most olvasom, hogy a Megafon központ rövid idő alatt 2 milliárd forintot költött szociális média hirdetésre, tehát a hatalom urai is észlelik a trendváltozást...

Egy valami már látszik: 14 év óta először komoly zavar támadt az "erőben"...Bármilyen erős volt a monolit rend, most az látszik hogy már töredezik...

zord íjász · zordidok.blog.hu 2024.05.27. 07:46:28

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: És soha nem is kell velük ezen görcsölni. Felesleges idő-és energiapocsékolás. Te is tudod, én is tudom, mindenki tudja. Ez egy szekta. Orbánvallás. Politikai dzsihadisták. Ha a Doktorminiszterelnök úr csecsemőket hajigálna a Dunába, akkor is rászavaznának. Olyan kategóriája ez a szavazóknak, ahol sem józan ész, sem érvek, sem tények, sem adatok, sem statisztikák, sem hiteles és cáfolhatatlan bizonyítékok nem számítanának. És persze ott vannak azok is, akik a kognitív disszonanciájuk miatt már képtelen ebből az ördögi spirálból kilépni, hiszen ezzel be kéne ismerniük, hogy 14 éve folyamatosan hülyét csinálnak magukból...és persze a választott Istenük is hülyét csinál(t) belőlük. Ez most látszik igazán, ebben a kampányban, pontosabban soha nem látszódott még ennyire tisztán: a magtárak védőszentje a válogatott közönsége előtt pufogtatja a lózungokat. Be is vallja nyíltan, hogy mi a helyzet:

444hsz.com/kommentek/a_sajat_hiveinkkel_kell_beszelni_az_fenyesen_elegendo_a_gyozelemhez_orban_viktort_a_titkos_kampanyko

De van egy rétege a fidesz szavazótábornak – és persze nem csak nekik, hanem a csalódott ellenzékiek egy részének is –, amelynek most menekülő út nyílt ebből a csapdából: Magyar Péter.

Ebben bíznak, ebben a menekülőútban. Majd kiderül, hogy az-e, vagy csak újabb csapda. Én nem tudom.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2024.05.27. 07:55:05

Akik nem értenék a posztban jelzett "negyed kolbász" történetét, hogy honnan jött ez ide és mi ez: nos, a "híres" Menczer-féle negyed kolbászról van szó.

444hsz.com/kommentek/orban_viktor_nagyvonaluan_meghivta_menczer_tamast_egy_negyed_kolbaszra_az_uvegtigrisben

Az áthúzott idézet pedig a "jobboldali morális fölény" egyik közismert, fideszes megmondójától származik, csak az idézetet egyes szám második személyből átírtam többes szám második személybe, a szövegkörnyezethez illeszkedve.

Szándékosan nem akartam linkeket berakni ezekhez. Google a barátod, ha nem vagy aktív hírfogyasztó.
süti beállítások módosítása