Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykovácsi blog. Határtalanul, de a határokon belül maradva. Kibeszélő.

Zord idők

Tarlós vagy, Pisti!

Én a rinocéroszokkal vagyok

2016. szeptember 29. - zord íjász

Tarlós István, Budapest Főpolgármestere szerint, Horváth Csaba szocialista politikus 

„intelligencia­ kvóciense nagyjából egyenértékű egy rinocéroszéval”.

Azt is megtudhattuk a híradásokból , hogy Horváth Csabának esélye sincs érdemi eredményt elérnie az általa kezdeményezett vitanapról, és talán jobb lenne, ha mélyen magába szállna, azok után, hogy a baloldali-liberális városvezetés százmilliárdos adósságot, és több tízmilliárdos büntetéseket hagyott maga után, arról nem beszélve, hogy Simicska kottájából játszanak, vagy mi az ördög.  

„Bármit fog most reagálni, üveges szemekkel hallgatjuk. Csúsztat, összevissza hazudozik és önkényesen értelmez. Nincs is semmi szükség, drága barátom, semmiféle vitanapra. A tények magukért beszélnek. Nem hoztam volna ezt szóba, ha maga nem kezd megint peckeskedni. Erre mindig ráfizet, de örökké újra előjön vele. Egy árva szót nem szóltunk volna ezekről. Én soha nem tettem hat év alatt erről az NFÜ-s levélről, holott kezdettől a kezemben van. Na, de most már elég legyen!”

Horváth Csaba szerint viszont, “2010 óta a bunkóság főpolgármesteri kategória lett."

Aha, ez nagyszerű.

Hozzátennék én ehhez a műsorhoz pár gondolatot.

1.Csak a lúzerek, az örök vesztesek hivalkodnak az IQ-jukkal.”  Stephen Hawking

2. Tarlós Istvánra szavaztam a  messzi múltban, de később már nem volt erre módom, mert átjelentkeztem, bár 2010-ben is rá voksoltam volna, mint főpolgármester jelöltre: remélem világos a pozícióm.

3. Engem örömmel tölt el, hogy Budapest első embere ilyen széleskörű tájékozottsággal bír, még a rinocéroszok IQ-hányadosát érintő kérdésekben is, - amelyről még soha, sehol, semmiféle módon nem készült még kutatás, tekintve, hogy az állatvilág egyes egyedeit viszonylag nehéz rávenni a vonatkozó tesztek kitöltésére- mert a műveltség és a világra nyitott gondolkodásmód kitágítja a felmerülő problémákra adható helyes válaszok körét.

4. Nélkülözhetetlenül fontos megjegyezni, hogy a közhiedelemmel és önmagasztaló mítoszépítéssel ellentétben,  a számtalan kritikával illetett IQ mérés, teljesen alkalmatlan arra, hogy bármiféle támpontként szolgáljon egy Ember Mínőségével, vagy ha úgy jobban tetszik az emberi minőséggel kapcsolatban. Azon túl, hogy az IQ teszt számtalan durva és megalázó eljárásmód megalapozására szolgált pl. az amerikába érkező Közép-európai/Kelet-európai bevándorlók esetében, arra pl. kifejezetten alkalmatlan, hogy az adott fizikai-földrajzi-biológiai-szociokulturális környezet egyedeinek szellemi képességeit, egy attól gyökeresen eltérő társadalom egyedeinek szellemi képességeivel összemérje. Egy Amazonas folyónál élő, a dszungel mélyéről kihalászott őslakos valószínűleg simán elvérezne egy átlagos IQ teszten, de semmi kétséged ne legyen afelől, hogy ő mégis összehasonlíthatatlanul értelmesebb és minden szempontból magasabb emberi minőséget képvisel, mint az az űrkutató-matematikus, 190-es IQ-s kínai rakétamérnök, aki ázsiai sorstársaihoz hasonlóan a rinocérosz porrá tört agyarát használja ezer éve csodaszerként, hogy nagyobb legyen a fasza. 

5. Horváth Csaba nem a kedvencem, és ezzel a megfogalmazással eleget tettem a politikai korrektség legmagasabb elvárásainak is. Az ún. baloldali-liberális tömbről pedig már elmondtam a véleményemet itt.

6. Én értékelem a szókimondó, karakán, őszinte, nyílt beszédű embereket, ha van értelme annak, amit mondanak. A politikai korrektség, melynek eszközével az imént éltem, az európai/nyugati civilizáció legpusztítóbb, leggyilkosabb és legundorítóbb hazugsága, amely kizárólag a valós problémák elkendőzésére, az öncenzúrára, a szabad gondolkodás elfojtására, a szólás-és véleményszabadságnak a mindenkori hatalom által befolyásolt sajátos értelmezésére, és egy irányított valóság megteremtésére szolgál. Nem csoda, hogy mostanra mindenkinek elege van belőle. Van tehát helye az egyenes beszédnek. Ha tudod, miért, mikor, hol, milyen formában kell megnyilatkoznod: bűn kihagyni. De a rinocéroszoknak Horváth Csabához éppúgy nincsen semmi közük, mint egy egykori SZDSZ-esből fideszessé avanzsált főpolgármesternek egy szocialista képviselő értelmi képességeihez.

7. Te, Pisti. Én a helyedben vigyáznék ezzel a rinocérosz dologgal. Talán kissé rövid az emlékezeted, de az internet nem felejt. Engem ugyan nem zavar, hogy visszamenőleg kvóciensezed a kampányodban segítő külsősöket, aki éppen a Rinocérosz nevet választották maguknak, de azért ez nem volt szép tőled.

8. Én nem tudom, hogy Horváth Csaba IQ-ja mekkora, de azt pontosan tudom, Pisti, hogy egy ilyen kiszólás után, te a civilizált világ bármely pontján, nagyjából még három és fél másodpercig maradhatnál polgármester, pláne fő. Talán még a szemüvegedre is ráugranának. Itt, falun, lassabban mennek a dolgok, de még itt is megbuknál. Legyen az bármilyen fájdalmas is mindkettőnknek, Horváth Csaba a fővárosi közgyűlés tagja, és mint ilyent, megilleti a tiszteletnek egy szánalmas minimuma. Ez a tisztelet sokkal inkább a választópolgároknak szól, mint a nevezett úrnak, mert ha igaznak fogadom el, amit mondasz, Pisti, akkor logikus következtetésként megállapítható, hogy a fent említett személyt beszavazó polgárok még hülyébbek, mint ő, ám általában a polgárok lesajnálása, egy választott köztisztviselő részéről, nem tűnik célravezető megoldásnak.

9. Tudta? A rinocéroszok az állatkertek sztárjainak számítanak. Layla is az volt, Budapesten.

10. Figyelj, Pisti. Azt javasolnám én neked, szakadj le a rinocéroszokról. Általában is, szakadj le az állatos hasonlatokról. Ne keverd bele te az állatokat, a fővárosban/országban dúló, förtelmes és visszataszító politikai sárdagasztásba. Egyik állatot se. Szart se tudsz te a rinocéroszokról, de én segítek neked. Az emberrel ellentétben, akiről Sir Richard Attenborough azt mondta, hogy a Föld pestise, a rinocérosz nem pusztítja el a saját élettetrét. Azt javaslom, nézzél majd körül Budapesten, két kvóciensezés között.

11. Külön megemlítem neked, hogy ezt a szerencsétlen és boldogtalan állatot az utolsó szálig kiirtották a nagy tudású kínaiak a földrészükről, de ahol maradt belőle, az is csak az 5%-a a 40 évvel ezelőttinek, pl. Afrikában. Indiában egy hosszában kettévágott hajszálnyival jobb a helyzet, de a faj így is a kihalás szélén áll, és ennek az emberi terjeszkedés és az orvvadászat az oka. Az orvadászokról/vadászokról meg tudjuk, hogy kik.  Szóval, ne becsméreld te ezt az állatot. Hidd el: összehasonlíthatatlanul jobb fej, mint te. És szerintem még szebb is.

12. Tarló.

Fegyveresek védik a világ utolsó hím fehér orrszarvúját. Kép forrása: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://zordidok.blog.hu/api/trackback/id/tr3311751093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepipiktor 2016.09.30. 18:04:35

Én csak azt nem értem, hogy egyáltalán miért kell ezzel a tarlós "húdebunkóvagyok" pistával foglalkozni?
Közismerten egy beteg és buta fazon, értékei nincsenek, az évek alatt semmi ellenállást nem tanúsít Budapest leépítése ellen.

altona 2016.09.30. 18:04:40

"Legyen az bármilyen fájdalmas is mindkettőnknek, Horváth Csaba a fővárosi közgyűlés tagja, és mint ilyent, megilleti a tiszteletnek egy szánalmas minimuma"

hcs-t egy lófasz illeti meg, konkrétan a seggébe. Egy bónusznak + a filébe!

János Elemér Román 2016.09.30. 18:36:15

Hát, kedves Nagykovácsi, elmehetnél a fonóba, ott mindent meghallgatnak, csak teljen az idő. Miről is dumáltál?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2016.09.30. 19:55:49

Tarlós, akárhányszor csak eszembe jut, főleg, ha megszólal, állandóan úgy ugrik be, mint egy 70-es, 80-as évek, feszes(en púpos) hasú, vastag tokás, kopasz házmester, aki a ház elé kibaszott sámlin ül, félig lefolyva, pörköltszaftos trikóban, és mindenkinek beszól, aki arra jár. Döbbenetesen tahó egy ember.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2016.09.30. 20:00:33

@Before: :-D A képek rabja vagyok, mondhatom erősen vizuális típus. Ezen a kommenten beszartam a röhögéstől.

midnight coder 2016.09.30. 20:06:07

Nem nagyon kedvelem Tarlóst, és rinocéroszt sem láttam még csak az állatkertben és természetfilmeken, de ezek alapján és a fenti iromány olvasása után ezen vastagbőrűek mindenképp intelligensebben tűnnek a post elkövetőjénél. Az íráskészségük legalábbis bizonyosan jobb.

micsoda? 2016.09.30. 20:20:34

@altona: " Ez a tisztelet sokkal inkább a választópolgároknak szól, mint a nevezett úrnak....", ezt a részét, sőt a továbbiakat is elfelejtetted elolvasni:)

Ma reggel hallgattam Tarlós István hozzászólását a Kossuth rádióban, a népszavazásról. Egy öregember zsörtölődéséhez hasonlított, pedig a választásánál én is rászavaztam volna, annyira szimpatikus és újszerű volt az őszintesége. Kezd kipurcanni, és ez senkinek sem jó.
Egyetértek azzal, hogy kulturált országban ilyen hangnemű válasz után csak percekig maradhatna.

Zsencike 2016.09.30. 21:29:11

Azt mondja meg nekem valaki, T.I hogy az égben tudja készségszinten használni a kvóciens szót? Tükör előtt gyakorolja?
süti beállítások módosítása