Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykovácsi blog. Határtalanul, de a határokon belül maradva. Kibeszélő.

Zord idők

Hájvéj 2.

A hadak útjai 2.- A Virágos sétány fotókrónikája

2016. október 04. - zord íjász

Előzmény: A Virágos sétány régmúltja.

A Virágos sétány II. szakasza 2016. szeptemberében készült el. Augusztus 24.-re már a teljes 500 méteres szakaszon megépültek a szegélyek és a vízbevezetők(surrantók) és Szeptember 25.-én vonultak le a terepről, amikor összeszedték maguk után a sittet, törmeléket, szemetet.

Közben azért akadt egy kis feszkó, mert a bobcates-teherautós gyerekek elkezdték elhordani a Virágos parkba önkormányzati támogatásként juttatott termőföldet, (közel volt, nem őrizte senki, akkor meg miért ne, ugye) hogy azzal terítsék le, pótolják vissza a szegély melletti földet, ezért már kora reggel elő kellett vennem egyéniségem sok évig csiszolt sötét oldalát, és egy kis hatósági eljárás elindításával megfenyegetnem őket, valamint a helyzet tisztázását elősegítő alpolgármesteri telefonkapcsolatot is abszolváltam, egyenesen a Cosa Nostra birodalmából, mire sűrű bocsánatkérések közepette és arcukon a szégyen pírjával összeszedték, visszaszállították és leöntötték a két teherautónyi cuccot az eredeti helyére. Utolsó nap azért sikerült otthagyniuk a parkban egy bobcat-kanálnyi aszfalttörmeléket: hiába, a nagykovácsi hagyományokat őrizni kell.

Ezt az apró intermezzot leszámítva rendkívül korrekten és becsületesen dolgoztak, és Nagykovácsi egy újabb, jó minőségű úttal gazdagodott a munkájuk nyomán.

A képek többet mondanak.

p9160495.JPG

Patchwork/Highway összehasonlító fotó krónika

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.26.27.28.

29.30.

31.

32.

33.

34.

  • 1. Ugyanez az összehasonlító album diavetítésben, ide kattintva, ha valaki azt szereti.
  • 2. Csak a felújított út képei, diavetítésben, itt.
  • 3. A szegélyek és az úttükör képzés, több fotóval,  diavetítésben, itt.
  • 4. Csak az I. szakasz régmúltjának képei, diavetítésben, itt.
  • 5. Csak a II. szakasz régmúltjának képei, több fotóval, diavetítésben, itt.
  • A képek forrása: zord indafoto Külön gyűjteményekben a régmúlt, a felújítás szakaszait bemutató és a vegyes összehasonlító képgalériák.
  • Személyes megjegyzés: valószínűleg javíthatatlanul elszállt a digitális gépem fókusza. Nem a te szemed rossz, ha néha életlennek tűnik, egy-egy friss kép.

Öröm, üröm.

Azon autósoknak, akiket eddig kényszerűen korlátozott a Patchwork, jó hír: kezdődhet a fékevesztett száguldozás. Aztán nehogy lassítsatok.

Mostantól csak 120-al tiporjátok, ahogy kell. Sétálókat, gyerekeket, öregeket, kutyákat, macskákat, sünöket félreugrasztani vagy elütni ne féljetek.

Csak keményen.

A bejegyzés trackback címe:

https://zordidok.blog.hu/api/trackback/id/tr9211765319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása