Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagykovácsi blog. Határtalanul, de a határokon belül maradva. Kibeszélő.

Zord idők

Puszillak, Peti!

A rendőröket is.

2021. július 15. - zord íjász

A poszt szigorúan 18 éven felülieknek szól.

Jakab Péter /Fotó: Bánkúti Sándor/kép forrása: itt

Druszám.

Soha nem találkoztunk, és nem is fogunk, mert kerülöm az országos politika képviselőit, mint a tüzet, elég nekem az, ami a faluban megy közélet címen, de mi Péterek, azért mégiscsak egy, közös család vagyunk, rendíthetetlen kősziklák az iszonyat viharaiban. Még a Szijjártó is. Lehetne ő is maradéktalanul rendes ember, ha akarna, öt nyelvet beszél, és minden förtelmes megnyilatkozásától függetlenül értelmes is...de hát a mi Péter-családunkban is vannak sajnos elkallódott bárányok, akik elszegődnek a sötét oldalra bégetni, ahelyett, hogy itt maradnának az igazság ösvényein, oroszlánként.

Nos, drusza.

Van ez a rövid, velős, friss, ropogós Index hír.

Ebben szerepel, hogy mit mondtál a rendőröknek a kihallgatáson, amelyre azért került sor, mert még májusban felvetítetted a Parlament oldalára, hogy „fizessenek meg a tolvajok”.

"nem sértettem meg a kijárási korlátozást, hisz az én munkaadóim nem Kövér vagy Orbán, hanem a választók, ti pedig nem arra hatalmaztatok fel, hogy akkor dolgozzak, amikor a kormány megengedi, hanem akkor, amikor munka van. Ha éjjel, akkor éjjel. A rendőrség ma arról tájékoztatott, hogy ez valóban így van. Így az eljárást jogsértés hiányában megszüntetik."

Nos, ez annyira jó, hogy mostantól én mondtam. Ezt meg sajnos Királyhegyi Pál mondta, – Isten nyugosztalja! – szóval ezt is bebuktam. Nehéz az élet.

De a szöveged zseniális, frappáns, ütős, a képviseleti demokrácia esszenciája, a szólás-és véleményszabadság tömör  himnusza. Jómagam ugyan megszállott nőimádó szuper-heteroszexuális volnék, de ahogy a Hair című filmben mondta a szőke, hosszú hajú hippi, ezek után "nem rúgnálak ki az ágyamból." Nem tudom, hogy ezzel a homoszexualitást népszerűsítettem-e, de őszintén szólva, én, aki a teraszon ülök, vastagon szarok rá, és állok elébe, ha valami Humanoid Jellegű Sejtszerveződés erre is ráakaszkodik, mint a Faceblokkra, a blogom feljelentésére a facebooknál.

De van itt még valami, és ez talán jóval fontosabb is.

A rendőrök.

Állandóan köpködik és meghurcolják őket az internet bugyraiban, amiért akarva-akaratlanul, állandó és fenyegető pajzsként védik a kormányzatot, Nyuszi barátait és üzletfeleit a népharagtól. Nyilván van ebben a kritikában egy erős igazságmorzsa faktor, még ha a képlet ennél jóval összetettebb is...és nem véletlenül szerepel állandóan egy,  éppen a magyar rendőrségtől származó idézet a blog jobb oldalán.

Még a zord időkben is áttör néha a fény a sötét fellegeken.

Mert ebben az országban lassan már ahhoz is embertelen bátorság kell a helyi/országos hatalom egyes, kormányzatbarát képviselőitől, hogy a kormányzat hivatalos kommunikációjával szemben álló véleményt fogalmazzanak meg, szabadon kifejezésre juttassák az ilyen gondolataikat, vagy éppen a törvény őreinek tagjaitól, hogy ennyire őszintén, tisztességesen, becsületesen, korrektül és egy demokratikus jogállam idealista képzetéhez méltóan álljanak ki egy polgár/egy országgyűlési-képviselő mellett.

Le a kalappal nyomozó Hölgyek és nyomozó Urak, Tóth 113 csőrmester úr, vagy akárki – nem értek hozzá, az erkölcsi bizonyítványom makulátlanul tiszta, mint a hajnali harmat a Szent György-hegy felett –, aki megszüntette, elutasította ezt a nevetséges és abszurd eljárást.

Ma jó magyarnak lenni.

Van remény.

kép forrása: Nagykovácsi felett az ég...

A bejegyzés trackback címe:

https://zordidok.blog.hu/api/trackback/id/tr7716628548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bubu64 2021.07.17. 14:03:55

Sokan várják az augusztust, hogy elhagyhassák a rendőrség kötelékét. Vajh miért? Biztos a rendőröknek szánt fergeteges életpálya modell miatt, amit az általad mesternek hívott, általam szimplán pszichopa(p)tának, azzal kezdett, hogy eltörölte a 25 év szolgálati viszony után adott nyugállományi lehetőséget.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2021.07.17. 16:41:56

@Bubu64: " amit az általad mesternek hívott, általam szimplán pszichopa(p)tának,"

A kettő nem zárja ki egymást. :-)) Mindkettő lehet egyszerre igaz rá.

Bubu64 2021.07.18. 11:53:26

Igaz, de én inkább csak a saját verziómat szeretem, a mester szóhoz jó dolgokat kötök csak.

BiG74 Bodri 2021.07.18. 21:17:17

@Bubu64:
Az a barom tarra vágta más szakmák hasonló helyzetű embereinek sorsát is.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2021.07.18. 22:14:19

@Bubu64: "a mester szóhoz jó dolgokat kötök csak."

Én is.
De vannak a gonoszságnak is mesterei. Sajnos. Ő az egyik.

Bubu64 2021.07.19. 06:46:31

@BiG74 Bodri: Ez így van. A közlekedésben dolgozóktól is elvették a tengelyszolgálat után járó nyugdíj kedvezményeket és még biztos máshol is, csak én nem tudok róla. Engem megdöbbentett, amikor 2012-ben az új munka törvényköve törvénybe iktatása előtt nem állt le az ország sztrájk miatt, a szakszervezetisek ekkor adták el magukat végleg Orbánnak. Persze Gaskó már előbb. Bezzeg a taxisok is verték a nyálukat 1990-ben a benzin áremelés miatt, de most nem róluk volt szó. Orbán ki is fizette nekik a hálapénzt az Uber kitiltásával. De isten nem ver bottal hanem Coviddal. Most megszívták rendesen. Igen jól látod kárörvendő vagyok, de nem tanulnak belőle, mint az egyik ismerősöm példája mutatja. Még mindig fröcsög a szájából a trutymó. Hazaáruló, magyargyűlölő, komcsi és mindenféle vagyok neki. Van, aki nem gondolkozik el azon, mi miért van.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2021.11.20. 01:18:52

ma már kiderült ki is ez a jakabképű: dk-s hazudozó parizerkirály

zord íjász · zordidok.blog.hu 2021.11.22. 07:59:48

@tesz-vesz: Számodra Ez derült ki, illetve Számodra derült ki ez. Azért akadnak ebben az országban néhányan, akik ezt talán nem így látják, ahogy te, vagy nem úgy látják, mint azok, akik a fidesz propagandavonatán ülnek.
süti beállítások módosítása